Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Bouwnummer 6 in Almere 1363

Bouwnummer 6

1363 Almere
Koopsom € 446.000,- v.o.n.
Verkocht

Omschrijving

Nieuwbouwproject Kijk Duin, gelegen aan de Noorwegenkade in Almere Poort

Kijk Duin
Wonen in Almere Poort
Een nieuw stadsdeel, net over de brug in het nieuwe land aan het IJ-meer. Er zijn winkels, café’s, een park, een topsporthal, een overdekt zwembad, kinderdagverblijven, scholen in basis en voortgezet onderwijs.
Aan de waterkant van het IJ-meer vindt men duinen,...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 2019 Woonoppervlakte 121 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

Nieuwbouwproject Kijk Duin, gelegen aan de Noorwegenkade in Almere Poort

Kijk Duin
Wonen in Almere Poort
Een nieuw stadsdeel, net over de brug in het nieuwe land aan het IJ-meer. Er zijn winkels, café’s, een park, een topsporthal, een overdekt zwembad, kinderdagverblijven, scholen in basis en voortgezet onderwijs.
Aan de waterkant van het IJ-meer vindt men duinen, stranden, een jachthaven voor de zeilers en een startplek voor de surfers. Op de stranden verschijnen nu de eerste strandtenten. U kunt er heerlijk fietsen en wandelen in een rijke natuur.
Almere Poort met zijn ligging direct tegen het oude land heeft alle voordelen van een moderne stad en het aangename van het oude land. Met de trein bent u in twintig minuten in hartje Amsterdam of op Schiphol.

Noorwegenkade met zicht op Duin
Naar Almere Poort rijdend met de auto is de Noorwegenkade het gezicht van het Europakwartier. De gebouwen aan de kade kijken naar het westen uit over plan Duin en sluiten naar het oosten aan op het Europakwartier. De gracht en kade begrenzen het gebied en waarborgen een behoorlijke vrije ruimte voor de appartementen naar het westen.

Kijk Duin
Bij Kijk Duin heeft de ontwerper gekozen voor een voordeur van de appartementen aan de kant van de kade. Aan die kant wordt met de tuinarchitect een mooie voortuin gemaakt. De auto’s parkeren uit het zicht in het straatje aan de zijkant. Met boodschappen en met de fiets kun je makkelijk achterom naar de bergingen en naar de achterdeur. Het gebouw is in zijn afmetingen bescheiden gehouden om voldoende ruimte voor tuinen, parkeren en de ingangen te laten.
Kijkduin omdat in totaal 8 appartementen; twee op de begane grond, 101 en 126 m2, elk met tuin; twee op de eerste verdieping, elk 121 m2, met een terras; twee op de tweede verdieping, elk 121 m2, met een terras en twee bijzonder appartementen op het dak, elk 93 en 111 m2, met royale terrassen en een karakteristieke dakvorm.

Appartementen
Per verdieping is gekozen voor slechts twee appartementen met trap en lift, aan de achterzijde. Vandaar is er in ieder appartement een royale hal met daarin garderobe, toilet en binnen-berging. Een appartement heeft aan drie gevels ramen. Er is een indeling getekend met drie slaapkamers en een loopje naar de badkamer dat afgescheiden kan worden van de hal. Een andere mogelijke indeling is twee slaapkamers en een aparte keuken. De hal loopt door in de woonkamer met een glasdeur. Daar kijk je terug op de gracht, de dreef en de Almeerse Duinen.
De woonkamer van circa 60 m2, ligt met zijn 10,5 meter breedte parallel aan de kade en heeft daar veel glas. De diepte van de woonkamer is 6 meter, over de lengte van de woonkamer kijk je met een schuifraam of pui uit in de lengterichting van de gracht. De woonkamer loopt door naar het terras, de schuifpui is terug van de gevel gelegd zodat er een stuk overdekt terras is dat overgaat in een terras waar de zon royaal op kan schijnen.

Beschut terras
Als bescherming naar de straat heeft het terras een zeventig centimeter hoge betonrand. De terrashekken zijn van gelaagd glas en hebben twee hoogtes, één meter en één meter veertig zo dat je er beschutting kunt vinden tegen de wind. Op het terras is een nis waar de stoelen en tafel bij slecht weer kunnen staan.

Kwaliteit en afwerking
Om het gevoel van ruimte te versterken is de hoogte van de appartementen vergroot tot 2,85 meter. De raamkozijnen zijn hoger als gebruikelijk, dit komt de lichtinval ten goede. De binnendeuren worden stomp uitgevoerd zonder bovenlichten. De wanden en het plafond worden saus klaar uitgevoerd. De bekende naden in plafonds zijn weggewerkt. Een witte woning die met sauswerk afgewerkt kan worden. De dekvloeren zijn zwevend uitgevoerd met daarin opgenomen de vloerverwarming in de woonvertrekken, hal en sanitaire ruimten. De beglazing van de grote glasvlakken is drie-laags. De vloeren en wanden van toilet en badkamer zijn geheel betegeld.
De appartementen aan de tuin hebben een betegeld terras in die tuin en hagen als aangegeven in de situatietekening. Het penthouse met het rond gebogen dak heeft twee terrassen, één aan de woonkamer en één aan woonkamer en slaapkamer. Het penthouse aan de zuid-zijde heeft een terras en aansluitend een betegeld dak. Bij de slaapkamer kan een apart zitje op het dak ingericht worden.

De keuken
De keuken, de woonkamer is zo ruim dat er voldoende plaats is voor een moderne keuken. Ook is het bij een aantal appartementen mogelijk om een kamer in te richten als aparte keuken.

* Verplichte afname parkeerplaats € 4.000,-
* Verplichte afname zonnepanelen (5 stuks) € 2.500,-
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 446.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement bovenwoning Subtype woning Repeterend permanent Bouwjaar 2019 Bouwvorm Nieuwbouw Ligging Aan bosrand, aan water, aan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht In aanbouw Ja Indeling Woonoppervlakte 121 m² Gebouwgebonden buitenruimte 17 m² Externe bergruimte 5 m² Inhoud 511 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 2e woonlaag Balkon Ja Energie Isolatie Volledig geïsoleerd Warmwater Centrale voorziening Verwarming Stadsverwarming en vloerverwarming geheel Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Box Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Garage Parkeerplaats Parkeerfaciliteiten Op eigen terrein Parkeer capaciteit 1 Dak Soort dak Samengesteld dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Keurmerken Politiekeurmerk, energie prestatie advies en woningborg garantiecertificaat Huidig gebruik wonen Huidige bestemming wonen Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, TV kabel, Lift, Schuifpui, Zonnepanelen
Route van naar Bouwnummer 6, 1363 Almere

Reageer op objectPersoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.