Mijn favorieten

Bedrijfshuisvesting

In Amsterdam is SEM makelaars Amsterdam een exclusieve alliantie aangegaan met Arcuris als het om bedrijfshuisvesting gaat.
Arcuris Bedrijfshuisvesting neemt een toonaangevende positie in Midden Nederland en wil zijn klanten in de regio Amsterdam nog beter bedienen met een vestiging in de hoofdstad.

Arcuris Bedrijfshuisvesting bestrijkt het gehele traject tussen huurder en verhuurder, koper en verkoper met name in de noordvleugel van de Randstad, maar ook door geheel Nederland. De ervaren makelaars en adviseurs hebben goede kennis van de markt en adviseren opdrachtgever(s) integraal op het gebied van huisvesting.

Arcuris geeft advies op maat voor overheden, vastgoedgebruikers en ontwikkelaars. Marktanalyse, projectbeoordeling of quick-scan? Samen formuleren wij de vraagstelling en, afhankelijk van de invulling, ontvangt u een rapport of adviseren wij u op een andere manier. Deze opdrachten worden over het algemeen op urenbasis gedeclareerd.

U zoekt een nieuwe kantoor-/bedrijfsruimte, of winkel? Taxatie of belegging? Bij Arcuris kunt u terecht voor deskundig advies.

Arcuris is lid van NVM Business.

Bekijk ons aanbod op www.arcuris.eu

of via deze link

 

https://www.arcuris.eu/aanbod/bedrijfshuisvesting/