Mijn favorieten

Taxatie in Amsterdam en omgeving

Dagelijks taxeren wij kantoorruimte, bedrijfsruimte, winkels en diverse bedrijfsgebouwen voor eigenaren, banken, pensioen- en beleggingsfondsen, overheden en eindgebruikers door heel Nederland.
Onze register taxateurs zijn gekwalificeerde vakmensen en zijn ingeschreven in het register van VastgoedCert. Ook zijn zij lid van de NVM, sectie Business.
Onze rapporten worden geaccepteerd bij alle bankinstellingen.

Waarvoor dienen taxaties? Taxaties zijn nodig om gebouwen te waarderen op een bepaalde peildatum. Er kunnen verschillende redenen zijn om een taxatie te laten uitvoeren waaronder o.a:

  • Taxaties voor aan- en verkoop;
  • Taxaties ten behoeve van een financiering;
  • Taxaties voor (fiscale) herwaardering;
  • Taxaties voor het vaststellen van huurwaarde;

De taxateurs van Arcuris adviseren u periodiek uw vastgoed te laten herwaarderen. Hiervoor kunt u ook een abonnement nemen. Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met de afdeling taxaties.

Afspraak maken?
U kunt een afspraak maken met ons kantoor voor het opnemen van de woning. Het is een noodzakelijk onderdeel dat de taxateur de woning kan opnemen om zich ter plekke een goed oordeel te kunnen vormen. Naderhand zal op kantoor de waarde worden bepaald en het rapport worden opgesteld.