Mijn favorieten

Een woning kopen in Amsterdam?

Uw droomhuis vinden via een aankoopmakelaar!
 

Het kopen van een woning is één van de belangrijkste en financieel ingrijpendste beslissingen in uw leven. Zonder meer een beslissing waarbij u zich het beste kunt laten begeleiden door een specialist. De makelaars van SEM makelaars Amsterdam hebben een jarenlange ervaring en zijn beëdigd als makelaar. U treft dus altijd een makelaar met verstand van zaken.

Wat doet een aankoopmakelaar voor u? 

1) INTAKE
De intake is een vrijblijvende afspraak met één van de makelaars voor een gesprek op kantoor, of bij u thuis. Dit gesprek is natuurlijk eerst om kennis te maken, en uw woonwensen te kunnen inventariseren. Indien gewenst maken wij een hypotheekscan en wordt er uitgebreid ingegaan op de stadsdelen, typen woningen en uitgelegd hoe het gehele aankoop traject in zijn werk gaat.

 

 

 


2) GRATIS ZOEKOPDRACHT
Nadat uw woonwensen zijn geinventariseerd worden deze in ons systeem  verwerkt. Dit systeem verzend de woningen dan automatisch naar uw door, zo krijgt u altijd de nieuwe woningen als eerste te zien. Deze zoekopdracht kunt u ook aanvragen zonder intake gesprek.

 

 


3) BEZICHTIGING  
Zit er een woning bij die aan uw wensen voldoet dan regelen wij een bezichtiging voor u.

Na het zien van de woning nemen wij contact met u op. Als de woning echt wat voor u is, dan zal de makelaar ook langsgaan. De makelaar neemt de stukken en documenten door om te beoordelen. U krijgt dan van ons een objectief en eerlijk oordeel over de woning. 


 


 

4) GEVONDEN 
En nu...? SEM zal u informeren over de prijs & kwaliteit van de woning. Samen met u brengen wij uiteindelijk een passend bod uit.

Als het bod wordt geaccepteerd dan start de laatste fase van het proces. Wij zullen alle informatie verwerken en de documenten op orde krijgen. De afspraak bij het notariskantoor maken wij voor u. Voordat de levering plaatsvindt inspecteren wij de woning zorgvuldig.

 

 

 


 5) GEFELICITEERD!
 U bent, als de levering rond is, de nieuwe eigenaar van de woning!
  

Let op!
De verkopend makelaar is ingeschakeld om een zo goed mogelijke deal te sluiten voor de verkoper.
Wij adviseren en begeleiden u als koper naar het beste resultaat.
 


Als klant van SEM makelaars Amsterdam kunt de volgende keuzes maken:

  • De gerichte aankoopopdracht.
    U zoekt, met onze hulp, zelf een woning, als u een geschikte woning heeft gevonden begeleiden wij u verder door het aankoopproces. (lees verder)
  • De full-service aankoopopdracht.
    U wordt het gehele proces door de makelaar begeleidt. (lees verder)

Courtage
Wij maken vooraf een afspraak over de manier waarop u ons betaalt. In overleg maakt u een keuze uit de volgende vormen van courtage:

  • Provisie, een percentage van de verkoopopbrengst
  • Prestatiebeloning of sporttarief, u betaalt een vast instaptarief en een percentage van het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijke, door uw makelaar uitonderhandelde, transactieprijs
  • Vast tarief, een vast, van tevoren afgesproken tarief.


Nieuwsgierig geworden?
Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak!
 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring