Bel ons

Sportparklaan 223 1382 SC Weesp

Description

Heel licht hoekappartement op de vierde en tevens bovenste woonlaag gelegen op één van de beste locaties in de stationsbuurt! Ongetwijfeld één van de mooier gesitueerde appartementen op 5 minuten loopafstand van het station!

Dit driekamer (voorheen vierkamer) hoekappartement van 67 m² is gelegen op de vierde woonlaag en bevindt zich in een goede staat van onderhoud en is geheel voorzien van dubbele beglazing in kunststof kozijnen waaronder een schuifpui. Het appartement is uitgevoerd in een lichte en frisse kleurstelling en kan nagenoeg geheel verhuisklaar aan u worden opgeleverd. Het appartement is voorzien centrale blokverwarming.

Op loopafstand bevindt zich het gezellige en historische centrum met winkels en horecagelegenheden en het NS-station (waarvan Amsterdam CS slechts 17 minuten is en luchthaven Schiphol slechts 22 minuten). In de directe nabijheid bevinden zich sportaccommodaties, scholen, kinder(dag)-opvang en uitvalswegen richting onder andere Amsterdam, luchthaven Schiphol, Hilversum en Utrecht.

INDELING:

Via de centrale toegang met de intercom, het nette trappenhuis, de ruime berging en de brievenbussen bereikt men het appartement.

Entree, royale hal voorzien van de uitgebreide meterkast, vaste kast met watermeter, toilet, garderobe en intercominstallatie, eerste slaapkamer aan de voorzijde, tweede slaapkamer aan de achterzijde met aansluiting voor de wasmachine en entree naar badkamer voorzien van douche en wastafelmeubel, verder is vanuit de hal de royale living te bereiken met schuifpui naar balkon en half open keuken voorzien van alle benodigde apparatuur en eveneens een loopdeur naar het balkon.

De servicekosten bedragen € 110,00 per maand. Dit bedrag is onder andere inclusief reservering voor onderhoud, schoonmaken van de centrale entree, glasbewassing, onderhoud van de gemeenschappelijke tuin en opstal- en glasverzekering maar exclusief € 53,50 voor het voorschot gas in verband met de blokverwarming.

De ruime berging van bijna 10 m² bevindt zich in de onderbouw.

BUITENRUIMTE:

Het recent zonnig balkon is gesitueerd op het zuidwesten in is bereikbaar vanuit de living door middel van een schuifpui en vanuit de keuken door middel van een loopdeur.

AFWERKINGSNIVEAU EN INSTALLATIES:

Dit appartement bevindt zich in een goede staat van onderhoud. Wanden zijn gedeeltelijk voorzien van glad stucwerk. Vloeren zijn nagenoeg geheel voorzien van laminaat. Alle ramen en kozijnen waaronder een schuifpui zijn voorzien van dubbele beglazing. De meterkast is voorzien van meer dan voldoende groepen met aardlekbeveiliging en tevens bevindt zich hier de gas- en elektriciteitsmeter. De watermeter bevindt zich in de vaste kast van de hal. De keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur en verder bevindt zich hier de aansluiting voor de wasmachine.

GEBRUIKSOPPERVLAKTEN:

– Wonen: 67,00 m²;
– Overige inpandige ruimte: niet van toepassing;
– Gebouwgebonden buitenruimte: 5,00 m² (balkon);
– Externe bergruimte: 9,60 m².

Dit object is met de grootste zorgvuldigheid ingemeten volgens de Meetinstructie Gebruiksoppervlakte Woningen (NEN 2580). Alle verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en onzes inziens uit betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Read the full description

Features

General

Listed since
6+ maanden
Status
Purchased
Acceptance
In consultation
Type of house
Apartment, apartment block with porches
Type of construction
Existing property
Location
On a quiet road, in residential area

Surfaces and volume

Living
67 m²
Building-related outside
5 m²
External storage space
10 m²
Capacity
204 m³

Energy

Isolation
Double glass, wall isolation, floor isolation
Heating
Block heating
Hot water
Geyser property

Parking

Type of parking
Public parking
View all features

Media