Bel ons

Palmgracht 13 3 1015 HJ Amsterdam

Description

Wil jij wonen in een appartement op eigen grond, gelegen in een heerlijk rustig stukje van de Jordaan met uitzicht op de Brouwersgracht en een appartement geheel naar eigen smaak verbouwen? Plan dan nu een bezichtiging in voor de Palmgracht 13-3.

Het appartement heeft drie grote raampartijen aan de voorzijde waardoor het een heerlijk licht appartement is. Het glas-in-lood geeft daarnaast een karakteristieke uitstraling aan het appartement. De woning beschikt momenteel over een ruime woonkamer, dichte keuken met toegang tot het balkon, badkamer, slaapkamer en een ruime berging op de zolderverdieping voorzien van een wasmachine aansluiting. Het appartement is gesitueerd op EIGEN GROND, je betaald dus geen erfpacht.

De locatie en de omgeving van het appartement is fantastisch. De Palmgracht is een heerlijk rustige brede straat. Om de hoek van de Palmgracht vind je de Brouwersgracht en de Lijnbaansgracht. De Jordaan is een erg populaire buurt door de pittoreske grachten, kleine winkeltjes en knusse straten. In de buurt zitten vele gezellige restaurants en cafés. Diverse supermarkten zitten op loopafstand en ook de Noordermarkt is dichtbij, hier is elke maandag en zaterdagochtend markt.

De bereikbaarheid van het appartement is goed. De Palmgracht ligt heel centraal en is zowel per auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Het Centraal Station is op loopafstand en diverse tram- en busverbindingen zijn nabij.

Indeling: via het gemeenschappelijk entree bereik je het appartement op de derde verdieping, je stapt binnen in de hal vanwaar alle vertrekken te bereiken zijn. Aan de voorzijde van het appartement vind je de heerlijk lichte woonkamer met zijn grote raampartijen, aan de achterzijde van het appartement zijn de slaapkamer en dichte keuken gesitueerd. De keuken geeft toegang tot het balkon. De badkamer is in het midden van de woning gelegen. Via het gemeenschappelijke trappenhuis bereik je de ruime berging van 8m2 op de vierde verdieping, in de berging zit tevens de wasmachine aansluiting.

De Vereniging van Eigenaren bestaat uit 4 appartementsrechten en wordt professioneel beheerd Velzel VVE diensten. De servicekosten zullen na akkoord van de begroting €160,79 bedragen. De vergadering hiervoor zal plaatsvinden op 15 maart 2021.

Bijzonderheden:
* Gelegen op eigen grond, geen erfpacht
* NEN2580 meetcertificaat aanwezig
* Woonoppervlakte van 46,86 m2
* Eigen berging op zolderverdieping van 7,96 m2
* Karakteristieke Jaren 30 woning, met glas-in-lood ramen
* Gelegen op top locatie in de heerlijke Jordaan
* De servicekosten zullen na akkoord van de begroting 160,70,- per maand bedragen
* VvE in professioneel beheer bij Velzel VVE diensten
* Er zal een ouderdomsclausule, asbestclausule en niet-zelfbewoningsclausule (de eigenaar heeft niet zelf in het appartement gewoond) in de koopakte worden opgenomen.

Vraagprijs € 350.000,– kosten koper

Heeft deze woning jouw aandacht getrokken en wil jij de woning bezichtigen? Maak dan een afspraak en neem contact op met ons kantoor.

Read the full description

Features

General

Listed since
6+ maanden
Status
Purchased
Acceptance
In consultation
Type of house
Apartment, upper-floor apartment
Type of construction
Existing property
Construction year
1938
Location
On a quiet road, in the center

Surfaces and volume

Living
47 m²
Building-related outside
2 m²
External storage space
8 m²
Capacity
135 m³

Parking

Type of parking
Paid parking, parking permits
View all features

Media