Bel ons

Nicolaas Berchemstraat 10 E 1073 VR Amsterdam

Description

Het is begin mei; de temperaturen stijgen langzaam en de eerste lentezon heeft zich laten zien. Dat kan maar één ding betekenen: het begin van het dakterras-seizoen!

Gerenoveerd, modern 4-kamerappartement met royaal dakterras en berging op de begane grond. Deze ruime woning is gesitueerd in een goed onderhouden 90-er jaren complex gelegen aan de gezellige Albert Cuypmarkt, de entree bevindt zich aan de Nicolaas Berchemstraat. Centraler in De Pijp kunt u niet wonen; restaurants, café’s, winkels en openbaar vervoer op loopafstand. Gelegen op de 3e en 4e verdieping is de bovenwoning bereikbaar middels een ruim trappenhuis. U betreedt de woning via de tussenverdieping welke baadt in het licht dankzij de lichtkoepel die tevens de entree van het dakterras vormt. Deze fantastische buitenruimte is zowel vanuit de woonkamer als de keuken goed bereikbaar en biedt uitzicht over de gehele binnenstad. Een optimale indeling met 3 goede slaapkamers, woonkeuken, moderne badkamer, lichte woonkamer, afzonderlijk toilet en wasruimte; dit appartement biedt uniek wooncomfort (volledig geïsoleerd, centrale verwarming) in een historische stadswijk. En.. door de fraaie afwerking kunt u er zo in!

KENMERKEN:
– Efficiënte indeling, 3 slaapkamers, lichte woonkamer
– Groot dakterras van ca. 28 m2 en balkon van ca. 5 m2
– Goed onderhouden complex met actieve VVE en MJOP (herbouwd in 1993)
– Veel interne bergruimte en berging op de begane grond
– Afgekochte erfpacht tot september 2047 (overstap eeuwigdurende erfpacht tijdig aangevraagd)

LOCATIE
De woning is gelegen in Oud Zuid in het centrum van Amsterdam. Het appartement is goed bereikbaar met de auto via de Ring A-10 afslag S 109 en met het openbaar vervoer (tram, bus en metro). Op loopafstand bevinden zich parken (Sarphatipark, Museumpark), scholen en speelterreinen alsmede diverse winkels aan de Van Woustraat en Ceintuurbaan. Een parkeervergunning is verkrijgbaar op aanvraag bij stadsdeel Zuid.

Read the full description

Features

General

Listed since
6+ maanden
Status
Purchased
Acceptance
In consultation
Type of house
Apartment, maisonette
Type of construction
Existing property
Construction year
1993
Location
In the center, in residential area

Surfaces and volume

Living
92 m²
Building-related outside
33 m²
External storage space
5 m²
Capacity
279 m³

Layout

Services
Skylight, mechanical ventilation, tv cable

Energy

Isolation
Double glass
Heating
Boiler
Hot water
Boiler

Parking

Type of parking
Paid parking, public parking, parking permits
View all features