Bel ons

J.J.M. Vegterstraat 22 1064 DD Amsterdam

Omschrijving

Heerlijk ruime gezinswoning (128m²) met maar liefst 3 ruime slaapkamers, een TUIN en DAKTERRAS gelegen op het zuidenwesten! U woont hier in een rustige kindvriendelijke buurt met op steenworp afstand van de Sloterplas en Sloterstrand. In deze intieme woonwijk is elke woning anders met een unieke gevel. De woning is verdeeld over drie woonlagen, heeft een nette badkamer, een fijne woonkeuken en een handige separate fietsenberging. Binnen enkele minuten ben je op de ring A10 en op 10 minuten loopafstand van Plein 40-45. Kortom, dit is zeker een bezichtiging waard!

Indeling:
Begane grond:
Eigen entree vanaf de straat, hal met genoeg ruimte voor de garderobe, praktische trapkast en toilet met fonteintje. Aan de voorzijde van de woning vindt u de lichte ruime woonkamer met open woonkeuken. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de heerlijke voortuin welke gelegen is op het zuidwesten. De woonkamer is voorzien van een eiken houten vloer.

Eerste verdieping:
Ruime hal met toegang tot de toilet en fonteintje en een handige berging met aansluiting voor de wasmachine en droger. Op deze verdieping zijn er twee ruime slaapkamers, een separate walk-in-closet en een nette badkamer voorzien van een ligbad, douche en wastafel.

Tweede verdieping:
Overloop met kast voor de Intergas CV-ketel (2015), toegang tot de grote master bedroom en het zonnige dakterras gelegen op het zuiden! Het dakterras is voorzien van kunstgras en een elektrisch bedienbaar zonnescherm.

Omgeving
De woning ligt in een rustige straat in de kindvriendelijke buurt Noorderhof en om de hoek van de groene omgeving Sloterplas en het fijne stadsstrand. In buurwerkplaats Noordhof is het mogelijk om met buurtgenoten samen te klussen.
In dit recreatiegebied vind u een natuurspeeltuin, fruittuin van West met biowinkel, tuincafe en boomgaard, het zwembad Sloterparkbad, een fitnesscentrum en diverse wandelroutes. In de omgeving zijn tal van leuke restaurants te vinden zoals Oeverzicht, Hotel Buiten en Kaap West.
Op 10 minuten lopen vindt u Plein 40-45 voor al uw (dagelijkse) boodschappen met o.a. de markt en winkels. Op nog geen 10 minuten rijden kunt u tevens winkelen bij het winkelcentrum Osdorpplein.

Bereikbaarheid
De woning is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Om de hoek is de halte voor tram 13 die u direct naar het centrum van Amsterdam brengt. Metrostation Jan van Galen en Amsterdam Sloterdijk bereikt u in 10 minuten fietsen en heeft een directe verbinding naar Schiphol. Binnen 20 minuten fietsen staat u midden in hartje centrum! Er geldt een blauwe zone voor de deur (maximaal 2 uur) van ma-za tussen 09:00-19:00 uur, u kan een ontheffing voor het parkeren aanvragen. Tevens zijn er voldoende oplaadpunten voor elektrische auto’s in de buurt.

Vereniging van eigenaren
Er is een actieve, financieel gezonde Vereniging van Eigenaren, die wordt uitgevoerd in eigen beheer. Er wordt jaarlijks vergaderd en er is een meerjarenonderhoudsplan. De servicekosten bedragen €84,- per maand.

Bijzonderheden
– Bouwjaar 1999;
– Erfpacht afgekocht tot 30-06-2047. De canon is vastgeklikt na 2047 voor 419,- per jaar.
– Woonoppervlakte 128m² (meetrapport aanwezig);
– Eigen verwarmde berging met tappunt van 6m²;
– Actieve VvE, de servicekosten €84,- per maand;
– Ruime gezinswoning verdeeld over 3 lagen;
– Tuin en dakterras gelegen op het zuidwesten;
– Volledig voorzien van dubbelglas;
– Intergas CV-ketel 2015;
– Energielabel C;
– Goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer;
– Oplevering in overleg medio juli.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Aangekocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1997

Oppervlakten en inhoud

Wonen
128 m²
Overige inpandige ruimte
6 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
11 m²
Externe bergruimte
16 m²
Inhoud
313 m³

Indeling

Voorzieningen
Mechanische ventilatie, tv kabel

Energie

Energielabel
C
Isolatie
Dubbel glas, volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Bekijk alle kenmerken

Media