Bel ons

Wie zijn wij

SEM Makelaars Amsterdam is dé specialist voor de verkoop, aankoop, verhuur en taxaties van woningen in Amsterdam. We hebben een rijke ervaring in het vastgoed en zijn volledig thuis in de woningmarkt van Amsterdam. Als échte Amsterdamse makelaar zijn we altijd op zoek naar het beste resultaat, zodat u de beste prijs betaalt of krijgt voor uw woning.

  • Full-service makelaar in Amsterdam
  • Aangesloten bij de NVM, MVA, NWWI en VastgoedCert
  • Gewaardeerd met een 9+ op Funda
  • Meer dan 20 jaar ervaring in het vak

We maken graag kennis met u. Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan met een van onze makelaars in Amsterdam. Kom langs op ons kantoor aan het Linnaeushof in Watergraafsmeer. Of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek bij u thuis.

Verkoopmakelaar

Wij helpen u graag bij het verkopen van uw woning en streven daarbij naar een maximaal resultaat. We bieden een full-service dienstverlening tijdens het gehele verkoopproces.

Lees meer over de verkoop van een woning

Aankoopmakelaar

Wilt u een woning kopen? Wij begeleiden u van het begin tot het eind, het zoeken en vinden tot de sleuteloverdracht van uw droomwoning.

Lees meer over de aankoop van een woning

Verhuurmakelaar

Ook voor de verhuur van uw woning kunt u ons inschakelen. We verzorgen het gehele proces en vinden een passende huurder voor uw woning.

Lees meer over het verhuren van uw woning

Taxaties

Voor een accuraat en betrouwbaar taxatierapport van uw woning in Amsterdam schakelt u Sem makelaars in. Onze rapporten worden gevalideerd, vallen onder het toezicht van de NRVT en worden door alle geldverstrekker geaccepteerd.

Lees meer over de taxatie van uw woning

Nieuwbouw en dispositie

Naast onze makelaarsdiensten verzorgen we dankzij onze ruime ervaring en ons brede netwerk professionele adviezen. We begeleiden u graag bij nieuwbouw en dispositie voor zekere opbrengsten en korte doorlooptijden.

Lees meer over nieuwbouw en dispositie

SEM Consultancy

Schakel SEM Makelaars Amsterdam in voor consultancy op het gebied van projectontwikkeling, prijsstelling, doelgroepbenadering, marketing en communicatie.

Lees meer over SEM Consultancy

Recente ervaringen

“De kennis van de markt is groot bij SEM. Omdat ze met name de Watergraafsmeer goed kennen zijn ze sterk in de onderhandelingen. Ze kennen de sterkste verkoop argumenten. Ze zorgen voor een goed overzicht in welke stappen we tot het beste resultaat komen.” – Dhr. Thijssen, Jennerstraat Amsterdam.

Lees meer ervaringen over SEM Makelaars Amsterdam op Funda. We zijn op Funda beoordeeld met een 9+!

Meer dan 20 jaar ervaring als makelaar in Amsterdam

SEM Makelaars Amsterdam is een jong makelaarskantoor met een rijke ervaring in de Amsterdamse woningmarkt. We specialiseren ons in de aankoop, verkoop en het taxeren van woningen. Daarnaast adviseren en begeleiden we bij de verkoop van (ver)nieuwbouw (CPO- en PO projecten) en de verkoop van voormalige huurwoningen. Met meer dan 20 jaar ervaring hebben we een breed netwerk opgebouwd en vinden we altijd de beste woning tegen de beste prijs.

Wij kennen Amsterdam door en door