Bel ons

Medewerkers

SEM Makelaars Amsterdam is een jong kantoor met een rijke ervaring in het vastgoed. Wij zijn ­gespecialiseerd in het aankopen, verkopen en taxeren van woningen in groot Amsterdam. U herkent ons aan onze Amsterdamse directheid en flair.

Ontmoet ons team

willem-schilder

Willem Schilder

NVM Makelaar / Taxateur

Oorspronkelijk opgeleid en werkzaam in de kunstwereld, is Willem alweer meer dan 20 jaar actief in de makelaardij. U kunt rekenen op een makelaar met verstand van zaken maar ook iemand die goed aanvoelt wat uw persoonlijke wensen zijn en daar invulling aan kan geven.

Willem in 3 woorden: professioneel, transparant en vakkundig!

demi-van-drogen

Demi van Drogen

Makelaar ARMT

Na jarenlang in het buitenland gewoond te hebben, heeft Demi ondertussen van Amsterdam haar thuis gemaakt. Twee jaar geleden is Demi ons kantoor met vol enthousiasme binnengestapt en sindsdien is ze nooit meer vertrokken.

Demi in 3 woorden: Direct, spontaan en een tikkeltje eigenwijs.

Marion Berends

Office Manager

Voorheen werkzaam in de toerisme sector, als o.a. supervisor voor Delta Airlines en later als  zakenreisleider bij Shell, reisde ze de hele wereld over. Ondertussen werkt ze al vijf jaar voor SEM en is ze verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het kantoor. Ze zorgt ervoor dat alles vlot en efficiënt verloopt en zet, waar nodig, de puntjes op de i.

Marion in 3 woorden: doelgericht, reislustig & een echte go-getter!

Stephanie Mladenovic

Marketing Medewerker

Stephanie heeft de afgelopen jaren voornamelijk in het buitenland gewoond voor haar studies en werk. Twee jaar geleden verruilde ze het zonnige Monaco voor Amsterdam, waar ze anderhalf jaar geleden bij SEM Makelaars is begonnen als marketing medewerker.

Stephanie in 3 woorden: creatief, internationaal & altijd op zoek naar een volgende bestemming!

Quinty van der Voort

Commercieel medewerker

Naast haar studie Makelaar KRMT is Quinty al drie jaar actief in de makelaardij. Oorspronkelijk begonnen bij een kantoor in Uithoorn, is ze uiteindelijk doorgestroomd naar de Amsterdamse woningmarkt, waar ze momenteel bij ons werkzaam is als commercieel medewerker.

Quinty in 3 woorden: zorgvuldig, enthousiast en leergierig!

Koen Dorreboom

Hypotheekadviseur

Als onafhankelijk en erkend financieel adviseur (EFA) voorziet hij onze klanten van passende hypotheken, verzekeringen en financieel advies. Wat hij mooi vindt aan zijn werk? Dat hij mensen begeleidt en ontzorgt bij de grootste aankoop van hun leven, ze helpt hun dromen waar te maken, én dat ze ervan kunnen genieten.

Ontmoet de
SEM makelaars

Willem Schilder

NVM Makelaar / Taxateur

T: 020 740 0531
M: 06 2670 8004
E: wschilder@semmakelaars.nl

Demi van Drogen

Makelaar ARMT

T: 020 740 0531
M: 06 1920 8336
E: dvandrogen@semmakelaars.nl

Marion Berends

Office Manager

T: 020 740 0531
E: marion@semmakelaars.nl

Stephanie Mladenovic

Marketing Medewerker

T: 020 740 0531
E: wsmladenovic@semmakelaars.nl

Chayenne van Ommen

Commercieel Medewerker

T: 020 740 0531
E: info@semmakelaars.nl

Gabriëlla Gonçalves

Makelaar KRMT i.o.

T: 020 740 0531
E: ggoncalves@semmakelaars.nl