Bel ons

Makelaar Amsterdam Zuid

SEM Makelaars is een Amsterdams makelaarskantoor met enorm veel ervaring in de buurt. Onze makelaars zijn gespecialiseerd in het aankopen, verkopen, verhuren en taxeren van woningen. Door onze jarenlange ervaring zijn we volledig thuis in de woningmarkt van heel Amsterdam en kennen we de stad door en door. Als echte Amsterdamse makelaar zijn we dé makelaar voor Amsterdam Zuid en specifiek voor de buurten De Pijp en de Rivierenbuurt. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

 • Full-service makelaar in Amsterdam
 • Aangesloten bij de NVM, MVA, NWWI en VastgoedCert
 • Gewaardeerd met een 9+ op Funda
 • Meer dan 20 jaar ervaring in het vak

Ons werkgebied in Amsterdam Zuid

 • De Pijp
 • Rivierenbuurt
 • Apollobuurt
 • Schinkelbuurt

 • Museumkwartier
 • Willemspark
 • Prinses Irenebuurt
 • Stadionbuurt

 • Hoofddorppleinbuurt
 • Buitenveldert

We kennen de stad en de markt

Als makelaar in Amsterdam Zuid hebben veel medewerkers in ons kantoor een speciale band met dit prachtige stadsdeel. Ze zijn namelijk niet alleen makelaar, maar ook bewoner in onder andere de Rivierenbuurt en De Pijp, het Sarphatipark. We kennen de omgeving dan ook als geen ander. Van Strand-Zuid tot de wereldberoemde Albert Cuyp markt, maar ook de meer verborgen parels in de wijk

Ook wonen in Amsterdam Zuid?

Onze makelaars vertalen uw woonwensen naar concrete voorstellen. Zoekt u een makelaar dichtbij die weet wat er speelt, maar die ook een groot bereik heeft en gebruikmaakt van een mix van authentieke en moderne marketingtechnieken? Dan is SEM Makelaars de specialist die u zoekt. Neem contact met ons op! De eerste afspraak is altijd vrijblijvend.

Verkoopmakelaar

Wilt u uw woning in Amsterdam Zuid verkopen? We helpen u graag om het maximale eruit te halen en de verkoop zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ontdek de full-service dienstverlening van SEM Makelaars Amsterdam.

Lees meer over de verkoop van een woning

Aankoopmakelaar

Zoekt u een woning in Amsterdam Zuid? We begeleiden u van begin tot eind tijdens de aankoop van uw droomwoning en zorgen uiteraard voor de beste prijs.

Lees meer over de aankoop van een woning

Verhuurmakelaar

Als u graag uw pand in Amsterdam Zuid wilt verhuren neemt SEM Makelaars alle zorg uit handen. We vinden een geschikte huurder voor uw woonruimte.

Lees meer over het verhuren van uw woning

Taxaties

Schakel SEM Makelaars in voor een betrouwbaar en accuraat taxatierapport van uw woning in Amsterdam Zuid. Geldig voor de Nationale Hypotheek Garantie en geaccepteerd door alle financiële instellingen.

Lees meer over de taxatie van uw woning

Nieuwbouw en dispositie

SEM Makelaars begeleidt u graag bij nieuwbouw en dispositie in Amsterdam Zuid. Voor zekere opbrengsten en korte doorlooptijden zetten we ons brede netwerk en jarenlange ervaring in.

Lees meer over nieuwbouw en dispositie

SEM Consultancy

Heeft u consultancy nodig op het gebied van prijsstelling, doelgroepbenadering, projectontwikkeling of marketing en communicatie? SEM Makelaars staat voor u klaar.

Lees meer over SEM Consultancy

Maak kennis met de
SEM Makelaars in
Amsterdam Zuid

Willem Schilder

NVM Makelaar / Taxateur

T: 020 740 0531
M: 06 2670 8004
M: wschilder@semmakelaars.nl

Demi van Drogen

Makelaar ARMT

T: 020 740 0531
M: 06 1920 8336
M: dvandrogen@semmakelaars.nl

Bekijk het actuele woningaanbod in Amsterdam Zuid

Bent u benieuwd naar het actuele woningaanbod? Bekijk hier het volledige aanbod van beschikbare woningen in Amsterdam Zuid en omgeving.

Als u een woning op het oog heeft, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk een bezichtiging inplannen. Vul ons contactformulier in of bel ons via 020 – 740 0531 om direct een medewerker te spreken. We zijn elke werkdag bereikbaar van 09:00 tot 17:30 uur. Op zaterdag en zondag zijn we alleen op afspraak geopend.

Vraag een gratis waardebepaling aan

Overweegt u om uw woning in de verkoop te zetten? Dan is het belangrijk om te weten wat uw woning momenteel waard is. Deze informatie heeft namelijk veel invloed op het verloop van het verkoop- en aankoopproces. SEM Makelaars biedt u daarom een gratis waardebepaling aan om alvast wat inzicht te krijgen. Maar let op: dit is iets anders dan een officiële taxatie. Om uw woning definitief in de verkoop te zetten, heeft u een volledig taxatierapport nodig. Gelukkig kunnen we u hierbij ook van dienst zijn.

Beoordelingen SEM Makelaars

“De kennis van de markt is groot bij SEM. Omdat ze met name de Watergraafsmeer goed kennen zijn ze sterk in de onderhandelingen. Ze kennen de sterkste verkoop argumenten. Ze zorgen voor een goed overzicht in welke stappen we tot het beste resultaat komen.” – Dhr. Thijssen, Jennerstraat Amsterdam.

“Zonder SEM en Willem in het bijzonder was het niet gelukt om in deze markt een succesvol traject te lopen. Zeer blij met alle zorg en aandacht tijdens het zoeken, het aankopen en ook alle handelingen om de koop en financiering te regelen.” – Anonieme koper van een woning aan de Kea Boumanstraat

Lees ervaringen over SEM Makelaars Amsterdam Zuid op Funda. We zijn op Funda beoordeeld met een 9+!

SEM Makelaars: al jaren een begrip in Amsterdam Zuid

SEM makelaars, opgericht in 2011, bestaat uit een team van enthousiaste mensen in een mix van jarenlange ervaring en een “jonge honden” mentaliteit. Ervaringen zijn opgedaan bij verschillende gerenommeerde kantoren in Amsterdam, waardoor we volledig thuis zijn in de Amsterdamse woningmarkt. U kunt dus rekenen op een makelaar met verstand van zaken maar ook iemand die goed aanvoelt wat uw persoonlijke wensen zijn en daar invulling aan kan geven. Naast onze marktkennis kunt u bij ons altijd rekenen op de meest moderne en hoogwaardige marketingtechnieken bij verkoop van uw woning. Deze cross-mediale benadering, online en “old skool”, zorgen voor een onderscheidende presentatie.

Amsterdam Zuid: dáár wilt u wonen!

De Rivierenbuurt als een grote stadsuitbreiding, Plan Zuid, ontworpen door Berlage in de jaren ‘20 en in eerste instantie bedoeld voor de middenklasse. Een prachtige omgeving met brede lanen die de wijk doorsnijden in een Y-vorm. Kortom: een wijk waar we ons thuis voelen.

De Pijp met zijn hectiek, iconische markt en horeca uit alle windstreken van de wereld, een wereldse wijk ook door zijn enorme diversiteit aan bewoners. Het Quartier Latin van Amsterdam; daar wilt u wonen. Beide wijken in Amsterdam Zuid rekenen we tot onze natuurlijke habitat en dus ook tot ons werkgebied.

Onze makelaarskosten

Onze makelaarsdiensten zijn altijd maatwerk, waardoor u nooit te veel betaalt. Elke situatie is anders. Op basis van uw behoeften stellen we daarom een plan op met daarbij een passend dienstenpakket. Hoe uitgebreid u dit wilt, hangt helemaal af van uw wensen en voorkeuren. Zo betaalt u alleen voor de diensten die u ook écht nodig heeft.

Contact opnemen met SEM Makelaars

Heeft u nog vragen of kunnen we u helpen met het vinden van uw droomhuis in Amsterdam Zuid? Ons kantoor is gevestigd op het Linnaeushof in de Watergraafsmeer. Hier bent u altijd welkom om even binnen te lopen. U kunt ook altijd kijken of uw vraag wellicht tussen onze veelgestelde vragen staat.

Wilt u ons op een andere manier bereiken? Dat kan door te bellen naar 020-740 0531 of stuur een mail naar: info@semmakelaars.nl.