Bel ons

Makelaar Amsterdam Zuid

Als makelaar in Amsterdam Zuid zijn er in ons kantoor een aantal medewerkers met een speciale band met dit prachtige stadsdeel. Ze zijn niet alleen makelaar, maar ook bewoner van adressen in de Rivierenbuurt, zoals het Victorieplein en in De Pijp, het Sarphatipark, de Jan Steenstraat en Lutmastraat. Wij kennen de buurt als geen ander. Van Strand-Zuid tot de wereldberoemde Albert Cuyp markt, maar ook de meer verborgen parels in de wijk.

We kennen de stad en de markt

SEM makelaars is een Amsterdams makelaarskantoor met een rijke ervaring in de buurt, gespecialiseerd in het aankopen, verkopen, verhuren en taxeren van woningen. Door onze jarenlange ervaring, zijn wij volledig thuis in de woningmarkt van heel Amsterdam en kennen wij de stad door en door. Als echte Amsterdamse makelaar zijn wij dé makelaar voor Amsterdam Zuid en specifiek voor de buurten De Pijp en de Rivierenbuurt.

  • Full-service makelaar in Amsterdam
  • Aangesloten bij de NVM, MVA, NWWI en VastgoedCert
  • Gewaardeerd met een 9+ op Funda
  • Meer dan 20 jaar ervaring in het vak

Ook wonen in Amsterdam Zuid?

Onze makelaars vertalen uw woonwensen naar concrete voorstellen. U zoekt een makelaar dichtbij die weet wat er speelt maar met daarnaast een groot bereik in een mix van old skool en slimme marketingtechnieken? Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op! De eerste afspraak is altijd vrijblijvend.

Verkoopmakelaar

Wilt u uw woning in Amsterdam Zuid verkopen? We helpen u graag om het maximale eruit te halen en de verkoop zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ontdek de full-service dienstverlening van SEM Makelaars Amsterdam.

Lees meer over de verkoop van een woning

Aankoopmakelaar

Zoekt u een woning in Amsterdam Zuid? We begeleiden u van begin tot eind tijdens de aankoop van uw droomwoning en zorgen uiteraard voor de beste prijs.

Lees meer over de aankoop van een woning

Verhuurmakelaar

Als u graag uw pand in Amsterdam Zuid wilt verhuren neemt SEM Makelaars alle zorg uit handen. We vinden een geschikte huurder voor uw woonruimte.

Lees meer over het verhuren van uw woning

Taxaties

Schakel SEM Makelaars in voor een betrouwbaar en accuraat taxatierapport van uw woning in Amsterdam Zuid. Geldig voor de Nationale Hypotheek Garantie en geaccepteerd door alle financiële instellingen.

Lees meer over de taxatie van uw woning

Nieuwbouw en dispositie

SEM Makelaars begeleidt u graag bij nieuwbouw en dispositie in Amsterdam Zuid. Voor zekere opbrengsten en korte doorlooptijden zetten we ons brede netwerk en jarenlange ervaring in.

Lees meer over nieuwbouw en dispositie

SEM Consultancy

Heeft u consultancy nodig op het gebied van prijsstelling, doelgroepbenadering, projectontwikkeling of marketing en communicatie? SEM Makelaars staat voor u klaar.

Lees meer over SEM Consultancy

Maak kennis met de
SEM Makelaars in
Amsterdam Zuid

Willem Schilder

NVM Makelaar / Taxateur

T: 020 740 0531
M: 06 2670 8004
M: wschilder@semmakelaars.nl

Demi van Drogen

Makelaar ARMT

T: 020 740 0531
M: 06 1920 8336
M: dvandrogen@semmakelaars.nl

Beoordelingen SEM Makelaars

“De kennis van de markt is groot bij SEM. Omdat ze met name de Watergraafsmeer goed kennen zijn ze sterk in de onderhandelingen. Ze kennen de sterkste verkoop argumenten. Ze zorgen voor een goed overzicht in welke stappen we tot het beste resultaat komen.” – Dhr. Thijssen, Jennerstraat Amsterdam.

“Zonder SEM en Willem in het bijzonder was het niet gelukt om in deze markt een succesvol traject te lopen. Zeer blij met alle zorg en aandacht tijdens het zoeken, het aankopen en ook alle handelingen om de koop en financiering te regelen.” – Anonieme koper van een woning aan de Kea Boumanstraat

Lees ervaringen over SEM Makelaars Amsterdam Zuid op Funda. We zijn op Funda beoordeeld met een 9+!

SEM Makelaars: al jaren een begrip in Amsterdam Zuid

SEM makelaars, opgericht in 2011, bestaat uit een team van enthousiaste mensen in een mix van jarenlange ervaring en een “jonge honden” mentaliteit. Ervaringen zijn opgedaan bij verschillende gerenommeerde kantoren in Amsterdam, waardoor we volledig thuis zijn in de Amsterdamse woningmarkt. U kunt dus rekenen op een makelaar met verstand van zaken maar ook iemand die goed aanvoelt wat uw persoonlijke wensen zijn en daar invulling aan kan geven. Naast onze marktkennis kunt u bij ons altijd rekenen op de meest moderne en hoogwaardige marketingtechnieken bij verkoop van uw woning. Deze cross-mediale benadering, online en “old skool”, zorgen voor een onderscheidende presentatie.

Amsterdam Zuid: dáár wilt u wonen!

De Rivierenbuurt als een grote stadsuitbreiding, Plan Zuid, ontworpen door Berlage in de jaren 20 en in eerste instantie bedoeld voor de middenklasse. Een prachtige wijk met brede lanen die de wijk doorsnijden in een Y-vorm. Kortom een wijk waar we ons thuis voelen. De Pijp met zijn hectiek, iconische markt en horeca uit alle windstreken van de wereld, een wereldse wijk ook door zijn enorme diversiteit aan bewoners. Het Quartier Latin van Amsterdam; daar wilt u wonen. Beide wijken rekenen we tot onze natuurlijke habitat en dus ook ons werkgebied.

Contact opnemen?

Heeft u nog vragen of kunnen wij u helpen met het vinden van uw droomhuis in Amsterdam Zuid? Ons kantoor is gevestigd op het Linnaeushof in de Watergraafsmeer. Hier bent u altijd welkom om even binnen te lopen.

Wilt u ons op een andere manier bereiken? Dat kan door te bellen naar 020-740 0531 of stuur een mail naar: info@semmakelaars.nl.