Bel ons

Aankoop-verkoopcombinatie

De aankoop-verkoopcombinatie is een specialiteit van SEM Makelaars Amsterdam. Wat houdt deze combinatie in? Bij de combinatie van zowel een aan- als een verkoop begeleiden we u zowel bij de verkoop van uw huidige woning in Amsterdam alsook de aankoop van een nieuwe woning. Wat zijn de voordelen?

 • Met onze full-service aankoop-verkoopcombinatie wordt u volledig ontzorgd.
 • Timing is hierbij essentieel. U verhuist één keer! We sluiten aan- en verkoop op elkaar aan.
 • We bereiden de verkoop volledig voor, waarbij we rekening houden met de tijdstermijn voor de aankoop.
 • Met een heldere opbrengstverwachting weet u precies wat uw mogelijkheden zijn.
 • Aankopen door heel Nederland! Met ons uitgebreide netwerk van (oud-)collega’s in het gehele land kunnen we u altijd van advies dienen, ook als het om lokale bijzonderheden gaat.
 • Scherp tarief voor de combinatie van aan- en verkoop: uw voordeel!  

We komen graag bij u langs voor een vrijblijvende waardebepaling van uw huidige woning en het bespreken van uw woonwensen voor uw volgende woning. Neem gerust contact met ons op via de onderstaande knoppen.

Waarom SEM Makelaars Amsterdam?

SEM Makelaars Amsterdam staat voor de volgende waarden:

 • Full-service makelaar
 • Verkoop in de MRA – Metropoolregio Amsterdam
 • Aankoop in heel Nederland
 • Meer dan 20 jaar ervaring in de makelaardij
 • Aangesloten bij de NVM, MVA, MVA-CEB, NWWI, VastgoedCert en NRVT
 • Gemiddelde beoordeling van 9+ op Funda

Verkoopmakelaar

Als ervaren verkoopmakelaar helpen we u graag bij het snel én goed verkopen van uw woning. Dit doen we in de gehele Metropoolregio Amsterdam, maar onze focus ligt op Amsterdam-Oost.

Lees meer over de verkoop van een woning in Amsterdam

Aankoopmakelaar

Ook bij het aankopen van een woning helpen onze ervaren aankoopmakelaars u graag. Zo staat u sterker in uw schoenen en betaalt u de juiste prijs voor uw woning. Het aankopen van woningen doen we in heel Nederland.

Lees meer over de aankoop van een woning

Combinatie van aankoop en verkoop in Amsterdam

Vaak als u een nieuwe woning aankoopt, gaat u uw huidige woning verkopen. Het is fijn als de aan- en verkoop naadloos op elkaar aansluiten. Zo hoeft u maar één keer te verhuizen en heeft u een één aanspreekpunt voor uw volledige verhuizing. Onze makelaars helpen u graag bij dit proces. We houden hierbij rekening met uw persoonlijke wensen en mogelijkheden.

Recente ervaringen

“Fijne makelaardij, zowel Sabrina als Willem zijn bereid om te helpen en een stapje extra te doen. Ik zou iedereen deze makelaardij aanbevelen. Heb zelf ervaring met zowel koop als verkoop, daarbij ben ik in beide gevallen goed geholpen. Vriendelijke mensen, korte lijntjes. Prettige ervaring in zijn geheel.” – Verkoper Bataviastraat 81 A, Amsterdam

“Zonder SEM en Willem in het bijzonder was het niet gelukt om in deze markt een succesvol traject te lopen. Zeer blij met alle zorg en aandacht tijdens het zoeken, het aankopen en ook alle handelingen om de koop en financiering te regelen.” – Anonieme koper van een woning aan de Kea Boumanstraat

Lees meer ervaringen over SEM Makelaars Amsterdam op Funda. We zijn op Funda beoordeeld met een 9+!

Verhuizen? Neem contact met ons op!

Wilt u gebruikmaken van de aankoop-verkoopcombinatie? Of wilt u eerst wat meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons en we helpen u graag verder.