Bel ons

Verhuurmakelaar Amsterdam- SEM RENTALS

Wilt u uw woning verhuren? Neem dan contact op met SEM RENTALS een onderdeel van SEM makelaars. Als verhuurmakelaar in Amsterdam helpen wij u graag bij het verhuren van uw woning. Onze specialisten hebben meer dan 20 jaar ervaring in het vak en kennen de Amsterdamse markt door en door. We nemen het gehele verhuurproces uit handen: van de bemiddeling, het opmaken van huurcontracten, de financiële afwikkeling en de oplevering van uw woning. Ervaar zelf onze kracht en service

  • Betrouwbare verhuurmakelaar in Amsterdam
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • In het bezit van een groot netwerk
  • Financieel en technisch beheer mogelijk

Wij brengen uw woning lokaal maar ook internationaal onder de aandacht in ons Engelstalige kanaal SEM Rentals.
Vanwege de snelle internationalisering van Amsterdam is het noodzakelijk om de internationals zo goed mogelijk te faciliteren; hiervoor zijn wij aangesloten bij de MVA Certified Expat Brokers en is SEM RENTALS hiervoor ons eigen kanaal.

Wilt u kennismaken met een van onze verhuurmakelaars? Vraag dan geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan. We spreken graag af bij ons op kantoor in Watergraafsmeer (Amsterdam Oost) of bij u thuis, zodat we direct uw wensen in kaart kunnen brengen.

Uw woning verhuren via SEM Rentals

Wanneer u uw woning wilt verhuren, streeft u natuurlijk naar de beste resultaten: u wilt een reële huurprijs kunnen afstemmen en streeft ernaar dat alle zaken goed worden geregeld. Met een verhuurmakelaar aan uw zijde weet u zeker dat er geen belangrijke zaken over het hoofd worden gezien. Zo staat u sterker. Onze verhuurmakelaars hebben jarenlange ervaring en beschikken over de nodige kennis van de Amsterdamse woningmarkt.
 

Zorgeloos verhuren dankzij onze verhuurmakelaars

Het verhuren van uw woning is niet zo eenvoudig als het lijkt. De wetgeving binnen het huurrecht is namelijk grotendeels van ‘dwingend recht’. Dit betekent dat van de meeste bepalingen niet afgeweken mag worden, ook niet in de huurovereenkomst. Er is sprake van strikte regelgeving en termijnen en er is dus weinig ruimte om eigen afspraken te maken met de huurder(s). Bij SEM makelaars weet u zeker dat het (tijdelijk) verhuren van uw huis of appartement vakkundig wordt geregeld. Als verhuurmakelaar in Amsterdam bieden wij namens u uw woning aan binnen ons netwerk van onder andere expats en organisaties. Tevens verzorgen wij het gehele verhuurtraject. In overleg met u bepalen we de huurprijs, de voorwaarden, stellen we een huurcontract op en presenteren we uw woning. Daarnaast screenen en selecteren we geschikte kandidaten en begeleiden we de huurder bij het intrekken en verlaten van de woning. Met een verhuurmakelaar van SEM makelaars aan uw zijde heeft u zelf geen omkijken naar het verhuren van uw woning en weet u zeker dat alles volgens wet- en regelgeving verloopt.

Recente ervaringen

“Ik zocht naar een betrouwbare verhuurmakelaar in Amsterdam. Toen kwam ik online SEM makelaars tegen. Willem hielp mij bij het regelen van alle zaken die komen kijken bij het verhuren van mijn huis. Wat was het fijn dat hij er was! Dankzij Willem wist ik zeker dat alle nodige zaken werden geregeld en verliep het proces zeer soepel. Kortom: bij SEM makelaars weet je zeker dat alle zaken van a tot z worden geregeld en dat je in aanraking komt met een professionele makelaar. Ik kan ze zeker aanbevelen.” – Dhr. Tijn van Verven uit Amsterdam

“De verhuurmakelaar van SEM makelaars heeft ons ontzettend veel werk bespaard. De samenwerking verliep erg goed. Duidelijke afspraken en heldere communicatie. Eerlijk en betrouwbaar. Ik ben erg tevreden met de service!” – Dhr. Paul Tarino uit Amsterdam

Voordelen van uw huis verhuren via SEM Rentals

Wanneer u kiest voor SEM makelaars, bent u verzekerd van een gespecialiseerde verhuurmakelaar aan uw zijde. Tevens kunt u rekenen op de volgende voordelen:

1. Verhuurmakelaars met kennis en ervaring

U wilt natuurlijk in zee gaan met een professionele verhuurmakelaar. De makelaars van SEM makelaars beschikken over de juiste kennis en hebben ervaring in de regio Amsterdam.

2. Een vrijblijvende indicatie huurwaarde

Bent u benieuwd naar de huurwaarde van uw woning? We geven u een nauwkeurige indicatie die gebaseerd is op onze jarenlange kennis van de Amsterdamse markt en de cijfers van recent verhuurde woningen in de omgeving.

3. Gescreende huurders

Onze huurders worden grondig gescreend op huurgedrag, werk en inkomen. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare huurder voor uw woning.

4. Volledige controle

Als verhuurder bepaalt u bij SEM makelaars zelf aan wie u uw woning verhuurt. Onze makelaars voeren een uitgebreid antecedentenonderzoek uit, waarna we de huurder aan u voorstellen. Vervolgens kunt u zelf bepalen of u akkoord gaat met de kandidaat. Daarnaast bepaalt u zelf welk huurcontract we gebruiken: een huurcontract voor een onbepaalde tijd, een contract voor bepaalde tijd of een contract op basis van de Leegstandswet. Zo houdt u altijd controle over het proces en komt u niet voor verrassingen te staan.

Ons werkgebied in Amsterdam

Amsterdam staat bekend om zijn prachtige panden en grachtengordels en geen stukje van Amsterdam is ons onbekend. Ons kantoor is gesitueerd in het prachtige Linnaeushof in Watergraafsmeer.

Wilt u een woning verhuren in de Metropool Regio Amsterdam? Dan weet u zeker dat u bij SEM Rentals in contact komt met een verhuurmakelaar die veel kennis heeft van de omgeving. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan bij SEM rentals om kennis te maken.

Uw woning verhuren aan expats  via SEM rentals

Ook wanneer u uw woning of appartement tijdelijk wilt verhuren aan expats, staan we voor u klaar. Omdat SEM makelaars de huisvestiging van expats die tijdelijk in de regio Amsterdam werkzaam zijn verzorgt, beschikken we over een uitgebreid netwerk. Zo zijn we in staat om snel een geschikte kandidaat te vinden. Vanwege de groeiende vraag naar tijdelijke woonruimtes zijn we altijd op zoek naar gemeubileerde woningen in de omgeving van Amsterdam. Gaat u tijdelijk naar het buitenland, heeft u een beleggingspand, gaat u samenwonen of staat uw woning te koop? Profiteer dan van ons uitgebreide netwerk en verhuur snel uw woning aan expats.

Ontdek onze makelaarsdiensten

U kunt bij ons terecht voor de volgende makelaarsdiensten:

Neem contact op

Wilt u weten wat wij als verhuurmakelaar in Amsterdam voor u kunnen betekenen? Vraag dan direct een vrijblijvend adviesgesprek aan. Voor meer informatie kunt u ons bereiken via 020 740 0531. We staan u graag te woord.