Bel ons

Aagje Dekenlaan 1 1187 BJ Amstelveen

Omschrijving

In 2011 is deze prachtige, goed onderhouden eindwoning gebouwd in het gewilde Bovenkerk te Amstelveen. Met maar liefst 4 slaapkamers, 2 dakkapellen, zonnepanelen, een mooie woonkamer en een fantastische eetkeuken: dit is een woning waar u op slag verliefd op wordt! Op alle verdiepingen ligt vloerverwarming, die per ruimte in te stellen is en dankzij de goede isolatie geniet u van lage energielasten. De woning ligt aan een rustige eenrichting straat met zowel aan de voor- als achterzijde parkeergelegenheid. Wordt deze woning uw nieuwe thuis?

Omgeving:

Bovenkerk is een kindvriendelijke omgeving met het kinderdagverblijf, de basisschool en diverse speeltuinen op loopafstand. Binnen enkele minuten bevindt u zich in het Amsterdamse Bos en aan De Poel. De wijk heeft tevens meerdere restaurants, sportgelegenheden en een supermarkt op loopafstand en verder een gunstige ligging ten opzichte van de A9/A4 en een goede ov-verbinding. U staat zo in het winkelcentrum Stadshart, Schiphol en hartje Amsterdam.

Indeling:

Begane grond:

Zodra u de hal in stapt, bent u verkocht. Deze woning heeft veel ruimte, sfeer en mooie lichtinval dankzij de grote raampartijen. Rechts in de hal ziet u de toiletruimte met fonteintje, meterkast en de trap naar de eerste verdieping.

De woonkamer is een brede leefruimte met grote, lichte tegels en met mooi uitzicht naar de tuin. Dankzij de vloerverwarming heeft u geen radiatoren in het zicht. U kunt de woonkamer in zijn geheel inrichten als zitkamer want de eettafel staat in de keuken. Aan de voorzijde is de ruime eetkeuken met een uitgebreide keukenopstelling, voorzien van een natuurstenen werkblad. In de lades, kasten en de op maat gemaakte bank heeft u veel opbergruimte. Ook is alle benodigde apparatuur aanwezig: een groot M-system gasfornuis met twee ovens, afzuigkap, vaatwasser en koel-vriescombinatie.

Zowel aan de voor- als achterzijde van de woning is een screen om het zonlicht te reguleren met behoud van uitzicht.

Eerste verdieping:

Op de eerste verdieping zijn de overloop, badkamer en 3 slaapkamers. Ook op deze verdieping ligt vloerverwarming (per ruimte in te stellen) en de hoofdslaapkamer is voorzien van airconditioning, die kan koelen en verwarmen. De laminaatvloer op de overloop loopt door in de slaapkamers.

De badkamer is licht en ruimtelijk ingedeeld met een inloopdouche, tweede toilet en twee wastafels in een mooi meubel. In de lades en de brede spiegelkast heeft u veel opbergruimte tot uw beschikking.

Tweede verdieping:

Dankzij de dakkapel aan de voor- en achterzijde heeft deze woning veel ruimte en licht op de tweede verdieping. Op de overloop is een fijne werkplek en er is volop bergruimte achter de knieschotten. Aan de achterzijde bevindt zich de ruime vierde slaapkamer. Op de vloer van de overloop en de aangrenzende slaapkamer ligt pvc met een vintage tegelpatroon.
Via de schuifdeur op de overloop komt u in de wasruimte/berging met een aparte cv-ruimte. Door de wasmachine te verplaatsen naar de overloop kan hier een vijfde slaapkamer of werkkamer gerealiseerd worden. Alle ramen van de dakkapellen zijn voorzien van draai-kiepramen en elektrische rolluiken. Ook deze verdieping is voorzien van vloerverwarming.

Exterieur:

De voortuin ligt op het zuidoosten en is ideaal voor een kopje koffie in de ochtendzon.
Vanuit de woonkamer stapt u de – op het noordwesten gelegen – achtertuin in. De gezellige tuin heeft diverse plekken om van de zon en schaduw te genieten. In de berging is ruimte voor de fietsen en de poort geeft toegang tot het achtergelegen parkeerterrein.

Bijzonderheden:

– 9 zonnepanelen op het schuine dak aan de voorzijde en 4 panelen op de dakkapellen (2020 geplaatst);
– Vloerverwarming op alle verdiepingen met individuele regeling;
– 2 dakkapellen zorgen voor veel ruimte en licht op de tweede verdieping en in het trappenhuis;
– 4 slaapkamers en een aparte wasruimte/berging;
– Fantastische, gezellige eetkeuken met alle benodigde apparatuur;
– Begane grond voorzien van screens en tweede verdieping voorzien van rolluiken;
– Gunstige ligging t.o.v. natuur, horeca en uitvalswegen.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Aangekocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, eindwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2011
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
119 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
2 m²
Externe bergruimte
6 m²
Inhoud
419 m³

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Dakisolatie, hr glas, muurisolatie, vloerisolatie, volledig geisoleerd
Verwarming
Vloerverwarming geheel
Warm water
Cv ketel

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken

Media