Mijn favorieten

Zoekersopdracht BOG

Op zoek naar een andere winkel, bedrijfsruimte of kantoor? U overweegt u met uw bedrijf te gaan verhuizen? Weet u zeker dat u de beste keuze maakt en niets over het hoofd ziet? Als uw bedrijf verhuist komt er veel op uw bordje te liggen. Overleg met bijvoorbeeld uw medewerkers, leveranciers, fiscus, architecten etc.

Wij adviseren ook ondernemers bij het vinden van nieuwe huisvesting. Keuzes maken om verantwoord weer verder te gaan. Daar gaat het om. Of dit nu groei of krimp betekend. Uw huisvesting is weer op de goede weg met verantwoorde keuzes. Voor zowel kleine als grote bedrijven is dit mogelijk door heel Nederland. Voor het maken van een afspraak klikt u hier of neemt u contact op met ons kantoor.

Arcuris is de bedrijfsmakelaar die u adviseert hoe u uw bedrijfsprocessen kunt huisvesten. De vertaalslag van uw bedrijf naar een gebouw wordt snel gemaakt door onze makelaars. Zaken als o.a. bestemming, bebouwingsmogelijkheden en vergunningen worden geïnventariseerd. Onderhandelingen worden adequaat gevoerd waardoor tijd en geld worden bespaart. En dat is wel zo handig.

Arcuris, de makelaar die voor ú werkt