Bel ons

Huis te koop in Amsterdam!

Niet elke dag krijg je de kans om een huis te kopen welke je volledig naar eigen smaak kan inrichten! Het huis heeft veel kenmerken van vroeger.
Op een top locatie in één van de achterbuurten van Amsterdam kunnen we deze woning op geheel eigen wijze aanbieden. Met muizen, beschimmelde balken en het open dak geeft u een gevoel van thuiskomen.

Een deel van het dak ligt nog open zodat u vanuit de woon- en slaapkamer kunt genieten van een prachtige sterrenhemel. Dit zorgt ook voor een flinke lichtinval en een constante flow van frisse lucht.

Oude planken en deuren zorgen voor een echte authentieke sfeer. Door de krakende planken zult u inbrekers altijd op tijd horen!  De slaapkamers zijn zéér knus, een baby-bedje zal nog wel lukken maar daar blijft het bij. Heerlijk huiselijk.

Doordat de leidingen in de badkamer nog openliggen heeft u echt de rauwe sfeer te pakken. Daarnaast zorgt de schimmelgeur ervoor dat uw douchegel extra lekker ruikt.
De bereikbaarheid van de woning is zeer goed; als u een half uur lang door het weiland loopt komt u vanzelf terecht bij de bushalte waar de bus 2 x per dag een stop maakt.

De maandelijkse kosten voor de VVE zijn momenteel €150,- dit is exclusief de collectieve opstalverzekering, aansprakelijkheidsverzekering en de reservering voor het onderhoud. Wat er wel precies wordt gedaan met de VVE bijdrage is niet helemaal duidelijk.

De vraagprijs ligt op €1.200.000 dat is wel exclusief de erfpacht, mocht u die willen afkopen kost dat wel nog €545.000.

*Kikker in je bil