Bel ons

Diensten

Verkoopmakelaar

We helpen u graag bij het verkopen van uw woning om het maximale eruit te halen en onnodige vertraging te voorkomen. SEM Makelaars Amsterdam biedt full-service dienstverlening tijdens het hele verkoopproces.

Lees meer over de verkoop van een woning

Aankoopmakelaar

Wilt u een woning kopen? Bij de aankoop van een woning begeleiden we u van begin tot eind, zodat u uw droomwoning vindt tegen de beste prijs.

Lees meer over de aankoop van een woning

Verhuurmakelaar

Ook voor het verhuren van woonruimte in Amsterdam schakelt u ons in. We verzorgen het gehele proces en vinden de geschikte huurder voor uw woonruimte.

Lees meer over het verhuren van uw woning

Taxaties

Voor een accuraat en betrouwbaar taxatierapport van uw woning in Amsterdam schakelt u SEM Makelaars Amsterdam in. Geaccepteerd door alle financiƫle instellingen en geldig voor de Nationale Hypotheek Garantie.

Lees meer over de taxatie van uw woning

Nieuwbouw en dispositie

Naast onze makelaarsdiensten verzorgen we dankzij onze ruime ervaring en ons brede netwerk professionele adviezen. We begeleiden u graag bij nieuwbouw en dispositie voor zekere opbrengsten en korte doorlooptijden.

Lees meer over nieuwbouw en dispositie

SEM Consultancy

Schakel SEM Makelaars Amsterdam in voor consultancy op het gebied van projectontwikkeling, prijsstelling, doelgroepbenadering, marketing en communicatie.

Lees meer over SEM Consultancy