Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Amsterdam 1097

Park Jeruzalem

1097 Amsterdam

Omschrijving

Nieuws per januari 2019:
Alle woningen zijn inmiddels verkocht onder voorbehoud. Als er om een of andere reden woningen vrijvallen dan worden kandidaten uit het inschrijvingsbestand benaderd.

Woningen

Park Jeruzalem is een plek met historie. De oorspronkelijke naoorlogse wijk bestond uit huizen met platte daken en grijs-witte muren, waardoor ze in de volksmond al...
Lees meer

Kenmerken

Status Verkocht Koopaanneemsom € 620.000,- tot € 850.000,- Gebruiksoppervlakte 77 m² t/m 136 m² Inhoud 259 m³ t/m 463 m³ Perceeloppervlakte 65 m² t/m 114 m² Start bouw 01-11-2018 Start Verkoop 14-09-2018 Aantal kavels 41 Vrij 41 Aantal Bouwtypes 5 Woningtypen Appartement, Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Nieuws per januari 2019:
Alle woningen zijn inmiddels verkocht onder voorbehoud. Als er om een of andere reden woningen vrijvallen dan worden kandidaten uit het inschrijvingsbestand benaderd.

Woningen

Park Jeruzalem is een plek met historie. De oorspronkelijke naoorlogse wijk bestond uit huizen met platte daken en grijs-witte muren, waardoor ze in de volksmond al snel ‘Jeruzalem’ werd genoemd. De architect van Park Jeruzalem, Heren 5 architecten, borduurde voort op de stijl van deze woningen. Achter de gevel houdt de vergelijking echter op: de moderne, lichte gezinswoningen, grote gezinswoningen en appartementen zijn van alle gemakken gezien en bieden ruimte voor jouw leefstijl.

In Park Jeruzalem worden 2 appartementen, 28 gezinswoningen , 10 grote gezinswoningen en 1 bedrijfsruimte gerealiseerd.

Wonen in de stad én ruimte voor je kinderen.
Op de bank met een cappuccino terwijl je de kinderen vrijuit buiten ziet spelen, en dat in je eigen Amsterdam. In de Watergraafsmeer kan het. Want aan de rand van het groene en elegante Park Frankendael komen zesenzeventig eengezinswoningen en vier appartementen.
De helft hiervan komt in de verkoop, de andere helft in de vrije sector huur. Huizen met karakter, een eigen tuin én
een grote gemeenschappelijke binnentuin. Kinderopvang en goede scholen binnen handbereik, Artis lekker dichtbij.
Kiezen tussen wonen in de stad of ruimte voor je kinderen, hoeft dus niet meer.
Park Jeruzalem heeft het allebei.

Thuiskomen in Park Jeruzalem.
Dat is wonen en leven met Amsterdamse reuring binnen handbereik. Maar ook de ruimte hebben. Om bij te komen van de dagelijkse hectiek. Om je kinderen naar hartenlust buiten te laten spelen. Je hoeft niet te kiezen, je hebt het allebei. Je voelt het al als je vanaf Artis over de Linnaeusstraat komt aanfietsen. Het tempo vertraagt. Je ziet steeds meer groen. Bij Park Frankendael sla je rechtsaf. Je komt thuis in de Watergraafsmeer, je bent thuis in Park Jeruzalem.

Nieuw cultureel erfgoed.
Fietsend over de Hugo de Vrieslaan richting de Middenweg heb je bijna niet door dat deze woningen nieuw gebouwd zijn. De vlak gedetailleerde gevels met witte betonpanelen vormen een duidelijke eenheid met de monumentale hoven. Ook aan de achterzijde springen de overeenkomsten duidelijk in het oog. De architect is geïnspireerd door het bestaande erfgoed. Het goede is bewaard gebleven, en nu duurzaam vernieuwd.

Een groen dorp, midden in de stad.
Omringd door groen In Park Jeruzalem hebben Karres en Brands het ontwerp gemaakt in de stijl van de gerenommeerde landschapsarchitecte Mien Ruys. Elke binnentuin heeft een eigen identiteit, met de diagonaal als uitgangspunt. Hierdoor, en door het slim toepassen van beplanting, dragen de tuinen bij aan een extra ruimtelijk gevoel.

De woningen.
De woningen in Park Jeruzalem bieden inspirerende indelingen en mogelijkheden. Het zijn lichte huizen met bijna drie meter hoge plafonds op de begane grond. Huizen waarin geleefd mag worden, met gebruik van eerlijke, natuurlijke materialen. Met hoge ramen aan de achterkant halen we buiten naar binnen. Of je nu stoer, uitgesproken of ingetogen wilt wonen: er zijn genoeg mogelijkheden om er echt jouw eigen huis van te maken.

Type A: de gezinswoning.
Van Type A komen er 27 woningen beschikbaar voor de vrije verkoop. Met 104 vierkante meter vloeroppervlakte en twee woonlagen komt dit type woning het meeste voor in Park Jeruzalem. Het optionele daklicht in combinatie met het open trappenhuis zorgt voor een prettige lichtinval. De grootte van de achtertuin is afhankelijk van de ligging van de woning. Een aantal woningen heeft een voor- én achtertuin.
Type As is met 99 vierkante meter vloeroppervlak een fractie minder ruim. Van dit type is er voor de vrije verkoop één beschikbaar.

Type B: de ruime gezinswoning.
Dit type heeft met 136 vierkante meter vloeroppervlak, verspreid over wel drie woonlagen, de meeste ruimte te bieden. Uniek aan deze woning is het lichte souterrain door het gebruik van een verhoogde koekoek in combinatie met het verdiepte terras. Het standaard daklicht zorgt voor extra daglicht op alle drie de woonlagen. Deze riante woning heeft twee badkamers. Tien van deze woningen zijn bestemd voor de vrije verkoop.

Type C: twee karakteristieke appartementen.
Deze woningen lijken qua opbouw nog wel het meest op de oorspronkelijke duplexwoningen. De woning op de begane grond beslaat ruim 77 vierkante meter en heeft twee slaapkamers. De woning op de eerste verdieping heeft een royale 108 vierkante meter, telt drie slaapkamers en twee balkons. We hebben van deze twee typen elk één exemplaar bestemd voor de vrije verkoop.

Type D: een bedrijfsruimte met patio.
Op de hoek van de twee hoven, met uitzicht op Park Frankendael, vind je een ruime bedrijfsruimte. Twee bouwlagen, waarvan een aangenaam licht souterrain dat uitkijkt op de verdiept aangelegde patio. 93 vierkante meter verrassend ontworpen ruimte waarvan er maar één in de vrije verkoop komt.
Optioneel zou zelfs een woon-/ werkwoning tot de mogelijkheden behoren.
Overdracht Status Verkocht Koopaanneemsom € 620.000,- - € 850.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 77 m² t/m 136 m² Inhoud 259 m³ t/m 463 m³ Perceeloppervlakte 65 m² t/m 114 m² Start bouw 01-11-2018 Start Verkoop 14-09-2018 Aantal kavels 41 Vrij 41 Aantal Bouwtypes 5 Woningtypen Appartement, Woonhuis
Route van naar , 1097 Amsterdam

Reageer op objectPersoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.